bulzaCu excepția lui Ewald Wild, Dorel Mutică nu a putut conta pe elevii săi care de o săptămână se pregătesc cu prima echipă în amicalul cu Crișul Chișineu-Criș. Cu toate acestea, tinerii „Bătrânei Doamne” s-au descurcat bine, au câștigat cu 2-1 și, ceea ce este mai important, și-au mulțumit pe deplin antrenorul. „Băieții au respectat întru totul sarcinile tactice și pentru asta îi felicit. Au făcut pressing, s-au grupat bine pe faza defensivă, iar rezultatul nu e decât o încununare a lucrurilor bune făcute”, a spus Mutică la finalul amicalului de pe Șega.
De partea cealaltă, Lucian Ciba a fost mulțumit doar parțial de cele întâmplate miercuri. „Doar de prima repriză mă pot declara mulțumit, apoi a fost daciadă. Pentru momentul de pregătire în care ne aflăm, eu zic că stăm bine”, spune noul antrenor al Crișului, care chiar în dimineața partidei a mai condus un antrenament în cadrul stagiului de pregătire centralizat ce a debutat luni.
În tricoul divizionarei a patra de pe Crișul Alb au evoluat și doi fotbaliști de culoare, un fundaș central și un atacant. De fapt, acesta din urmă a marcat cu o execuție frumoasă singurul gol al echipei sale. Pentru UTA II au punctat Bej (din penalty) și Bulza, după o centrare a lui Gheorghiță. În partea a doua, poarta „satelitului” UTA-ei a fost apărată de Mădălin Smaranda, care este în litigiu cu clubul și nu e primit la antrenamentele primei echipe.
Formații:
UTA II: Iacob – Eric Wild, Ewald Wild, Varga, Fekete – Gliguță, Bej, Gavriș, Gheorghiță – Toda, Ghergar. Au mai jucat: Smaranda – Goia, Cerna, Marinescu, Bulza, Munteanu, Cuciula, Csaba, Puleac.
Crișul (prima repriză): Rusu – Lăcătuș, Iuhaneac, Toseschi, V. Fritea – Ciornei, Petrescu, R. Fritea, Covaci – Băd, Saba.
Crișul (repriza a doua): Rus – Roman, Bîrdan, Edy, Gornic – C. Caba, Pirtea, R. Caba, Jivan – Rașca, Faur.

Recomandările redacției