uta2Turneul de iarnă și-a disputat deja cinci zone. În urmă cu două săptămâni, și-au asigurat prezența la turneu final echipele Unirea Sîntana și Regal Horia, iar la sfârșitul săptămânii trecute s-a decis numele a încă trei echipe care ajung să joace cu trofeul pe masă.
La Sebiș, Viitorul Almaș a fost cea mai bună. Gruparea din localitatea celebră pentru faptul că încă ține steagul sus în sportul național, oina, a arătat că se pricepe și la fotbal și a câștigat finala zonei, învingând  cu 3-1 în finală pe Crișul Alb Buteni. Ierarhia le-a mai cuprins pe Unirea Gurahonț, Național II Sebiș, Viitorul II Almaș, Cetate Dezna, AS Hălmagiu și Olimpia Bocisg .
Zona de la Lipova le-a revenit tinerilor de la UTA II, câștigători ai finalei în fața celor de la Mureșana Mândruloc cu scorul de 2-1. În ordine, clasamentul final a fost completat cu Șoimii Lipova, Victoria Zăbrani, Păulișana Păuliș, Olimpia Bârzava, Șiriana Șiria și Podgoria Ghioroc.
Ultima zonă desfășurată weekendul trecut a fost cea de la Vladimirescu. Aici Gloria și-a confirmat statutul de favorită și s-a clasat prima, după ce toate cele șase echipe înscrise au jucat „fiecare cu fiecare”. Galben-albaștrii au fost urmați de Avântul Tîrnova, Voința Mailat, Atletico Arad, AS Vinga și CS Vladimirescu II.
Ultimele două zone se dispută pe 9 februarie, la Pecica și Satu Nou.

Recomandările redacției