rat1După ce au învins Crişul, puştii Bătrânei Doamne au câştigat şi amicalul de sâmbătă, de pe Şega, împotriva celor de la Voinţa Mailat. Elevii lui Dorel Mutică s-au impus cu scorul de 3-1 (1-0), prin golurile marcate de Gheorghiţă, Bulza şi Suslak, respectiv Greholea. A fost un meci la discreţia celor de la UTA II, care au condus cu 3-0 şi în plus şi-au mai creat şi alte ocazii de gol.
„Jocul a fost chiar bun, suntem în progres. Ne prezentăm bine în amicale, băieţii m-au mulţumit şi cu Crişul şi chiar şi în amicalul cu prima echipă. Încearcă să pună în practică ceea ce le cer şi ceea ce facem la antrenamente”, ne-a declarat Dorel Mutică.
În formula de start s-au regăsit şi Evald Wild, Raţ şi Suslak, folosiţi tot meciul, cei trei urmând să intre de luni în programul primei echipe a UTA-ei: „Este foarte bine pentru ei să aibă meciuri în picioare, dar şi să se pregătească cu echipa mare, unde acumulează experienţă la un nivel ridicat”, mai spune Mutică. UTA II va disputa un nou amical miercuri, în deplasare la Progresul Pecica, sâmbătă va participa la faza finală a Memorialului Nicolae Ardelean la fotbal în sală, iar duminică de la ora 11, cel mai probabil tot pe sinteticul de la Şega, va da piept cu echipa de juniori republicani a celor de la Poli Timişoara.
De cealaltă parte, preşedintele Maila­tului, Laszlo Molnar, aşteaptă ca echipa să crească odată cu fiecare zi de pregătire: „Echipa se află abia la debutul pregătirii, pentru început este ok, mai ales că am avut şi două-trei absenţe. Dar, normal că nu sunt chiar mulţumit, mai ales când pierdem. Avem unele tatonări cu ceva jucători din judeţ, dar încă nimic concret la nivel de lot. Următorul amical e sâmbătă, cu Pecica”, ne-a declarat Molnar. Singura noutate a iernii este Anghel, sosit de la Gloria.
Formaţii:
UTA II: Iacob – Eric Wild, Evald Wild, Varga, Fekete – Gheorghiţă, Gavriş, Raţ, Suslak – Toda, Gherghar. Au mai jucat: Munteanu, Cuciula, Vlad, Bulza şi Marinescu.
Mailat: Pricope – Bălă, Muţ, Pricope II, Hettman – Drecin, Anghel, Lamping – Răduţ, Greholea, Mateucă. Au mai jucat: Vasi –  Ungureanu, Birtaş.
 (S.A.)

Recomandările redacției