kovavalcPoate cel mai valoros jucător al „Bătrânei Doamne” în returul campionatului recent încheiat nu va mai continua în „alb-roșu”. Nenad Kovacevic a semnat un contract pe un an de zile, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul cu Olimpique Nimes, formație din liga secundă franceză ce a încheiat sezonul trecut pe poziția a opta din 20 de competitoare. „Știam de două zile că se va întâmpla asta. E o pierdere mare pentru noi, cum și posibilele plecări ale lui Feussi sau Laso ne-ar încurca mult în vederea noului sezon. Vorbim despre fotbaliști va­loroși, cu experiență și personalitate, care și-au adus contribuția la rezultatele bune ale echipei în sezonul trecut”, a precizat Adrian Falub.
Chiar dacă a declarat că dorește să clădească viitoarea echipă a UTA-ei în jurul lui Nenad Kovacevic, Adrian Marțian nu a făcut eforturi să-l convingă pe mijlocașul sârb să rămână la Arad. În primul rând, nu i-a achitat salariile restante, situație cu care experimentatul fotbalist nu s-a prea întâlnit la grupările pe care a mai trecut. Vă rea­mintim că „închizătorul” de 32 de ani a evoluat în cariera sa la formații ca Lens sau Steaua Roșie Belgrad, cu această ultimă formație evoluând acum patru sezoane în preliminariile Champions League cu AC Milan. În fotbalul francez, Kovacevic revine după doi ani, timp în care a mai evoluat la Baku și UTA.
Contractul lui Patrice Feussi cu echipa „textilistă” expiră pe 30 iunie, iar cel al lui Maximiliano Laso, pe 31 iulie. Ambii au fost ofertați din nou de conducerea Campioanei Provinciei, însă fără a li se demonstra că sunt cu adevărat doriți în Calea Aurel Vlaicu. Adrian Marțian a declarat deja că le va achita restanțele tuturor fotbaliștilor când va crede el de cuviință și asta pentru că: „Și-au bătut joc de mine, nu au dorit cu adevărat să promoveze”. Cel puțin Laso are destule oferte, inclusiv din Liga 1, de la FC Vaslui și ASU Poli Timi­șoara.

Recomandările redacției