todeaAtâta a ales „Bătrâna Doamnă” adversari pentru acest weekend până a cules…un posibil meci în familie Până marți, arădenii știau că vor călători la Dunăre sau cel puțin se vor întâlni la Lugoj cu CS Turnu Severin, însă amicalul cu teamul oltean a fost anulat în cele din urmă. Apoi, totul părea bătut în cuie pentru un test la Mediaș, însă și acesta a căzut datorită condițiilor meteo potrivnice.
Sibienii nu au dorit să pornească instalația de încălzire a gazonului de pe arena centrală, iar arădenii nu au acceptat varianta terenului sintetic, mai ales că acesta din urmă nu are tocmai dimensiuni regulamentare. Așa că jucătorii și-au făcut degeaba bagajele pentru deplasarea în „fieful” prim-divizionarei, unde i-ar fi așteptat și arădenii Răzvan Pleșca și Cristian Todea.
„Dulăul” răsuflă – oarecum – ușurat și asta pentru că ar fi fost pentru prima oară când ar fi evoluat împotriva echipei sale de suflet. „Chiar dacă era doar un amical, aveam o mare strângere de inimă să joc împotriva UTA-ei. Nu am mai făcut-o niciodată în cariera mea și văd că am scăpat și de această dată. Lăsând la o parte acest aspect personal, era util pentru ambele echipe un meci de verificare, dar vremea ne-a jucat feste și nu ne-am mai întâlnit”, a precizat Todea, care în vară își încheie înțelegerea cu medieșenii, iar culorile „alb-roșii” îl atrag din nou.
Așadar, „textiliștii” rămân să se pregătească pe plan local și singura variantă a rămas cea a unui amical în familie. Sâmbătă, jucătorii au fost chemați la ora 9 la stadion și: „În funcție de condițiile meteo și starea suprafețelor de joc, o să asistăm la un fel de Uruguay – Paraguay”, a glumit Gheorghe Constantin, președintele executiv al UTA-ei. În revenire după accidentări, Bîrză, Laso și Voiculeț ar putea fi menajați în cazul unui meci în familie.
În schimb, se va juca cu siguranță pe puncte în etapa a 18-a a seriei de Vest a Ligii a II-a: FC Maramureș – FC Olt (azi, ora 11), ACS Poli Timișoara – CS Mioveni (azi, ora 15 – Digi Sport1), FC Bihor – Corona Brașov (azi, ora 14,30 – Digi Sport1). UTA, FC Argeș, Luceafărul Oradea și Măciuca stau. Aseară, mare surpriză în Transilvania: FCM Târgu Mureș – CSM Râmnicu Vâlce 1-3, prin reușitele semnate Punosevac – min. 11, respectiv Szabo – min. 27, Stoica – min. 55 (pen.) și Cruceru – min. 71.

Recomandările redacției