hlisteiE pentru prima dată în actuala stagiune când UTA abordează un meci din postura de lider. Era punctul în care întreaga tabără roș-albă și-a dorit să ajungă, iar de aici încolo nu mai are altă idee decât să-și păstreze statutul de principală favorită la promovare. În această după-amiază, arădenii sunt față în față cu timișenii de la Millenium Giarmata.
„E prima oară când vorbim ca și lideri. E ce ne-am dorit, suntem bucuroși și mândri, dar trebuie să fie și mai mare bucuria când vom fi pe locul 1 la sfârșit. Nu mai vrem să cedăm poziția din fruntea clasamentului!”, întărește antre­norul Roland Nagy.
Cu Rică Neaga în curtea ei, Millenium Giarmata vine la Arad cu anvergura singurei echipe ce-a învins UTA în turul campionatului. „Ne cunoaștem bine, au apărut modificări pe banca tehnică a lor, e un aspect important. Dar eu știu că trebuie să mențin echipa concentrată și motivată. Vrem victorie și să continuăm parcursul de până acum!”, încheie fostul mijlocaș, care nu contează pe Chindriș, suspendat, dar revine Filaret. Bodea e și el bun de joc, după ce a ratat ultima etapă din cauza unei accidentări.
Echipe probabile:
UTA: Mitrea – Voicu, Botiș, Filaret, Burlă – Strătilă, Copil, Tudor, Piț – Hlistei – Szekely.
Giarmata: Păduraru – Soare, Gârba, Dancia, Diarra – Mihuța, Leucă – Ștefan, Bârză, Leonte – Beloescu.
Arbitri: Mihai Domșa (Aiud) – Ciprian Fiter (Sînmartin), Rareș Lakatos (Oradea). Observatori FRF: Ioan Onicaș (Zalău), Alexandru Terheș (Oradea)
Meciul de pe arena „Motorul” începe la ora 17,00.
***
Astăzi, de la aceeași oră, în seria a IV-a a Ligii a III-a mai au loc me­ciurile: Mama Mia Becicehercul Mic – ACS VM Craiova, CS Ineu – Pandurii II, Știința Turceni – Național Sebiș, Minerul Motru –  ACSO Filiași, Minerul Mehedinți – Lugoj 0-3 (fj). FC Hunedoara stă.

Recomandările redacției