Utiștii au tras concluziile meciului cu Motru, care le-a adus prima victorie din postura de lideri și le-a consolidat poziția din fruntea clasamentului.
Claudiu Drăgan a apreciat că întâlnirea de sâmbăta trecută s-a decis mai greu pentru că arădenii și-au făcut singuri viață grea și a remarcat rolul decisiv al antrenorului în vestiar la pauză.
„Am început bine, am avut 2-0, apoi pe două nea­tenții, s-a făcut 2-2. Bine că a venit pauza, Roli a știut cum să mobilizeze echipa și ne-am revenit. Per ansamblu, meciul a fost la discreția noastră”, a comentat fostul atacant.
Trupa roș-albă pregătește o nouă expediție în județul Gorj, cea de la Turceni.
Vineri, de la 18,00, UTA e protagonista unui meci ce-o poate desprinde, în primul rând, la cinci puncte de Național Sebiș.
„Chiar e foarte important meciul pentru noi. Dacă ne întoarcem cu trei puncte, rămân trei etape în care cred că e foarte greu să ne mai pună cineva probleme. S-ar putea rupe campionatul. În această etapă, Becicherec are meci greu la Giarmata, iar Sebiș stă fără puncte”, a observat Drăgan.
I-a expirat suspendarea lui Sorin Botiș, căpitanul (care a marcat în meciul tur, 4-1 pentru UTA) e pregătit să revină în echipă, iar Roland Nagy poate conta și pe Dumitru Copil, care a ratat ultimul meci tot din cauza cumulului de avertismente.

Recomandările redacției