După o excursie la Beliu, unde a și inaugurat noul stadion al divizionarei a cincea, UTA a invitat-o la Sânnicolau Mic pe CS Ineu pentru testul săptămânal programat de Ionuț Popa. Pe arena „Banatul” s-au jucat trei reprize a câte 30 de minute, iar „roș-albii” s-au impus cu 5-0 în fața prim divizionarei județene pregătită de Cristi Sculici.
Față de partida cu Energeticianul lângă Denis Hrezdac, în primul „unsprezece” utist a apărut și David Miculescu, iar internaționalul Under 18 a fost cel care a deschis scorul după 20 de minute. Elevul lui Gaica și Ungur a marcat cu un șut la colțul lung din 14 metri dreapta. 2-0 s-a făcut în actul secund, mai precis în minutul 40. Atunci Suslak a executat un corner de pe dreapta, Manea a deviat din 6 metri în stânga careului mic, de unde Pop a înscris cu o lovitură de cap prea puternică pentru intervenția lui Iacob.
Aveau să treacă alte 15 minute pentru un nou gol al „Bătrânei Doamne”. Pop l-a deschis pe Petra, care a pătruns în suprafața de pedeapsă și a înscris pe lângă portar din 6 metri ușor dreapta. A înscris și Vădrariu cu 7 minute înainte de ultimul fluier, cu șut lângă bară, din 12 metri ușor stânga, după o acțiune la care au contribuit Costin, Petra și Rus. Concluzia a scris-o chiar Cipri Rus, în minutul 87, după ce a driblat un fundaș și a fentat și portarul.
Formații:
UTA (prima repriză): Orlic – Dan, Benga, Copaci, Suslak – Cubleșan, Hrezdac, Coulibaly, Janos – Popa, Miculescu. UTA (repriza a doua): Zamfir – Costin, Manea, Copaci, Suslak – Mateucă, Isac, Oprea, A. Iuga – Petra, Pop.
UTA (repriza a treia): Orlic – R. Iuga, Manea, Benga, Copaci – Oprea, Coulibaly – Costin, Petra, Vădrariu – Rus.
Ineu: Iacob – Voștinar, Karma­noczky, Balint, Hulbăr – Zdrențan – Denis Mâneran, Balaci, Belei, Dan Mâneran – Spătaru. Au mai jucat: Pușcaș – Ponta, Dragoș, Șerban, Țica, Jilavu, Jurj.

Recomandările redacției