De obicei, la ultima întâlnire a anului, fostele glorii ale fotbalului arădean îl comemorau pe Ladislau Broszovky, plecat subit dintre noi înainte de Crăciun, în anul 1990. Bineînțeles, golgheterul all-time al Campioanei Provinciei va fi evocat și el, cu mențiunea că Old Boys UTA au transformat acțiunea în „Memorialul Legendelor”.
Ziua comemorativă de vineri va începe la ora 14, la Cimitirul Pomenirea, acolo unde se va ține un moment de reculegere pentru Ladislau Broszovky și Miroslav Vidac. Apoi, vechile glorii vor spune o rugăciune și la „Eternitatea”, acolo unde se odihnesc, printre alții, Iosif Petschovschi, Coco Dumitrescu, Zoltan Farmati sau Marin Sinescu.
Fotbal se va juca pe parchetul Sălii Sporturilor Victoria începând cu ora 17, între foștii fotbaliști de la UTA și Vagonul. Odată cu trecerea anilor, ambițiile și orgoliile s-au mai stins, dar asta și pentru că picioarele nu-i mai ajută ca înainte pe Țârlea, Gaica, Vânătoru, Bora sau Nadiu.
Ziua se va încheia la restaurantul unui hotel din Arad, acolo unde, conform tradiției, se vor depăna amintiri legate de foștii fotbaliști ai orașului nostru și nu numai.

Recomandările redacției