Un brand al Aradului străluceşte din nou: UTA joacă în liga I pe un stadion nou. Cu stabilitate financiară, arenă sportivă care atrage spectatorii, un public apropiat şi management sportiv corect, performan­ţele sportive trebuie să vină. În spatele acestui vis devenit realitate este o muncă de mulţi ani, un proiect de succes care acum îşi arată roadele. Administraţia libe­rală a girat pentru un proiect sportiv care a plecat de jos şi a preluat palmaresul echipei îndrăgite de arădeni. În ultimii ani, aproximativ 20 de milioane de euro a investit Primăria Arad pentru fenomenul UTA: aproximativ 14 milioane de euro în stadionul nou şi 6 milioane de euro începând cu 2015. Astfel, administraţia locală a asigu­rat aproximativ 90% din bugetul clubului.
„UTA este un simbol al Aradului. Aici oamenii trăiesc cu pasiune fenomenul fotbal şi nu puteam să lăsam simbolul oraşului să cadă în uitare. Am finanţat UTA şi am susţinut un management sportiv care are ca obiectiv prezenţa pe prima scenă a fotbalului. Mă bucur că toate eforturile noastre au dat rezultate: echipa este în Liga I, pe un stadion nou care va atrage spectatori şi sponsori. Aşteptăm cu încredere prima victorie şi prezenţa publicului pe stadion. Ne vom bucura împreună pentru că atunci când bazele sunt solide, rezultatele vor veni şi ne vom bucura de ele”, a declarat primarul Călin Bibarţ.
Aradul este singurul oraş din România care a construit un stadion nou fără sprijin de la Guvern. UTA este unul dintre puţinele cluburi care se bucură de un public cald,
finanţare sigură şi arenă sportivă nouă – toate cele necesare pentru performanţă.
Comandat de PNL Arad, executat de SC Lexus
Publicitate SRL, cod mandatar 21200012. Tiraj 1370

Recomandările redacției