Jucătorii echipei UTA urmează să se adune imediat după anul nou, pe data de 2 ianuarie pentru a da startul noului an. UTA se pregătește de meciul cu Szeged, un meci amical, pe 8 ianuarie, cu divizionara secundă maghiară din Szeged. Adversara UTA-ei ocupă locul ocupă locul 14 în eșalonul secund din ţara vecină. Totodată, acest meci este unicul amical al iernii pentru arădeni.

Deocamdată singura certitudine fiind mijlocaşul brazilian Roger, aşteptat la Arad imediat după Anul Nou, imediat ce staff-ul UTA-ei găsește un mijloc de transport aerian pentru Roger Junior Rodrigues Figueira (24 de ani), care vine tocmai din Brazilia. Laszlo Balint speră ca brazilianul campion al Letoniei cu FC Riga să aducă acel plus pe frontul ofensiv.

Este un fotbalist pe care-l urmărim de ceva vreme, mă bucur că am reușit să ne asigurăm serviciile sale, căci a avut și alte oferte importante în această iarnă. Sperăm să profităm de calitatea și polivalența sa, tipul de mijlocaș ofensiv ce evoluează în spatele atacantului, dar și în bandă în sistemul pe care l-am jucat noi în tur, 4-4-2. Fiind stângaci, vine deseori să-și ia baloane în dreapta, însă poate fi adaptat oriunde. Sperăm să ajungă cât mai repede la Arad, pe 2, cel târziu 3 ianuarie, în așa fel încât să avem ceva timp pentru integrarea sa în grup, în echipă”, a spus Laszlo Balint conform Prosport.

Pe 15, adică exact peste o săptămână de la partida cu Szegedul, UTA o va întâlni pe Viitorul Constanța la Arad, pe arena „Francisc Neuman”.

Recomandările redacției