Pe o temperatură cu minus, în prezența a aproximativ 100 de spectatori, UTA și-a întâlnit echipa de juniori U19 a clubului, lideră și ea dar în Seria de Vest a Ligii Elitelor. Fără Stancu, C. Rus, Coulibaly și Pușcaș, Laszlo Balint a putut, totuși, încropi două „garnituri” distincte, care și-au făcut antrenamentul prin 7 goluri în poarta „puștilor” pregătiți de Sandu Gaica și Adi Ungur.
Totuși, până când buturile juniorilor au fost apărate de Florin Iacob, tabela a arătat doar 2-0 și asta la finele primei reprize. După numai 2 minute, A. Rus a centrat perfect din dreapta și Buhăcianu a înscris cu capul de la colțul scurt: bară-gol. Un șut de la distanță al lui Jebari scos cu dificultate de Iacob, dar și o reluare din apropiere a lui Oroian blocată de Dardai, au fost celelalte situații importante pentru liderul Ligii a II-a. Dar și juniorii au avut o ocazie importantă la un contraatac rapid, cu Boștină care a finalizat greșit din situație de unu la unu cu Bolboașă. Cu 3 minute înainte de finele reprizei, Jebari a pasat pe culoar pentru Oroian și a reluat în plasă, la colțul scurt, din numai 6 metri ușor lateral dreapta.
Cel de-al treilea portar al echipei, Raul Opric, dar și jucătorii din fața sa au fost mult mai ușor depășiți după pauză. S-au marcat goluri ca la antrenament cu pase din lateral, autori Isac sau Gavrilă, sau după pătrunderi perpendiculare pe poartă, după assisturi ce au desfăcut naiva apărare adversă. În doar 20 de minute din partea secundă, scorul a devenit 7-0, după „dublele” lui Lorenzi și Miculescu, plus reușita lui Ioniță. Puștii nu s-au descurajat, însă și și-au creat câteva situații, cea mai mare aparținând lui Rădulescu, blocat la timp de portarul Cristea. De partea cealaltă, Miculescu a mai irosit două ocazii mari pentru echipa lui Balint, cu reluări de puțin pe lângă bara din stânga lui Opric. Și Gavrilă a avut șansa golului, însă portarul a fost cu o secundă mai rapid decât el după pasa lui Ioniță.
Așadar, UTA încheie cu un meci de antrenament reușit săptămâna dedicată reacomodării cu efortul, dar și testelor medicale și fizice.
Formații:
UTA (prima repriză): Bolboașă – A. Rus, Melinte, Fl. Ilie, Tomozei – Oroian, Moise, Hrezdac, Ursu – Jebari, Buhăcianu.
UTA (repriza a doua): A. Cristea – Ciucur, Crișan, Pașcu, Bustea – Miculescu, Lorenzi, Vulturar, Gavrilă – Isac, Ioniță
UTA U19: Iacob – Haloș, Salka, Dardai, Mohaci – Cocriș – Rădulescu – Merian, Simon, Sfârlea – Boștină. Au mai jucat: Opric – Maier, Pătlăgică, Truță, Mihai, Ursoi, Andrieș, Paunchici.
Arbitri: Ionuț Nicoraș – Gabi Hărduț, Andreea Șușcă

Recomandările redacției