uta munteVineri a fost zi plină pentru efectivul condus de Roland Nagy, Radu Anca și Seba Huțan. Alb-roșii au avut parte de două antrenamente tari, dar și plăcute, încheiate cu deja tradiționala miuță dintre „tineri” și „bătrâni”. „N-am mai jucat al doilea amical, din păcate. În rest, nu am avut probleme cu accidentările, iar vremea a ținut cu noi, nu a plouat”, a transmis Radu Anca.
Sâmbătă, utiștii au avut parte de o surpriză plăcută. „Trebuia să fie o zi mai ușoară, așa că ne-a dus Miki (n.r. maseurul Nicolae Tomescu) pe munte, pe un traseu superb. Până în vârf, la 2.200 de metri, am făcut trei ore, dar acolo sus era ceva de nedescris… Peisaj de excepție, am rămas cu amintiri superbe”, a povestit atacantul Sorin Leucuța.
După-amiază a fost rezervată pentru vizionarea live a meciului echipei locale, iar seara a fost petrecută în compania celor care le-au fost arădenilor gazde începând cu 31 iulie.
UTA a pornit, ieri dimineață, spre casă, azi și mâine se desfășoară câte un antrenament. Miercuri, elevii lui Nagy revin în arena din Sânicolau Mic pentru meciul din turul III al Cupei României, cu Mama Mia Becicherecu Mic.

Recomandările redacției