Problemele întâmpinate de-a lungul toamnei de gruparea fanion a Aradului la capitolul salarii pentru jucători și staff sunt pe cale de a se rezolva în întregime. Banii pe lunile septembrie, octombrie și noiembrie, dar și cele trei prime restante cuvenite pentru remizele de la Poliești și Constanța și victoria cu Mioveniul, vor fi achitate în anul calendaristic 2018. De fapt, „roș-albii” au încasat, ieri, jumătate din suma totală cuvenită, pentru cealaltă jumătate casieria clubului urmând să se redeschidă între Crăciun și Revelion.
Până la urmă, după schimbarea Legii 350, le-au fost achitate utiștilor, din bani publici, două salarii, urmând ca de la anul lucrurile să intre în normalitate. Restul de nouă luni de salarii (ianuarie-noiembrie 2018) e rezultatul managementului de la gruparea emblemă a Aradului, care ia în piept anul 2019 fără restanțe valabile pentru sta­giunea în curs.
Altfel, doar jucătorii au luat vacanță la UTA. Antrenorii și „oficialii” lucrează la campania de achiziții, Ionuț Popa spunând că-și doreștea neapărat 4-5 jucători cu experiență în această iarnă. În acest sens, „secundul” Cristi Păcurar și directorul sportiv, Claudiu Drăgan, au plecat din nou în Serbia pentru a urmări fotbaliști în duelul de liga secundă, dintre Becej și Indija. Probabil, în funcție de ce va reuși transfera în săptămânile ce urmează, „Bătrâna Doamnă” se va mai despărți de maxim doi-trei jucători de lotul cu care a terminat anul.

Recomandările redacției