Liga profesionistă de fotbal a făcut o listă cu cei mai buni jucători ai etapei a noua din Liga 1, printre aceștia se află și fundașul utist Erico da Silva și atacantul Vlad Morar.
Iată lista celor mai buni jucători ai acestei etape:
PORTAR
Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 27 de ani) – A apărat un penalty şi a avut alte câteva intervenţii importante prin care a ţinut neatinsă plasa porţii oltenilor.
FUNDAŞI
Georgi Pashov (Academica / 30 de ani) – Un transfer reuşit! Titular în toate cele nouă meciuri, a contribuit consistent la formarea uneia dintre cele mai bune defensive din acest sezon. A pasat decisiv pentru golul marcat de Chunchucov.
Iulian Cristea (FCSB / 26 de ani) – A devenit o prezenţă tot mai desă în careurile adverse. Şi-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, golul reuşit în poarta Chindiei fiind al 10-lea pe prima scenă.
Erico da Silva (UTA Arad / 31 de ani) – Introducerea sa la startul părţii secunde a fost una inspirată. A marcat în minutul 48 şi a făcut un joc defensiv fără greşeală.
Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova / 28 de ani) – A marcat singurul gol al meciului. A fost a 20-a reuşită pe prima scenă din contul căpitanului alb-albaştrilor.
MIJLOCAŞI
David Meza Colli (FC Argeş / 32 de ani) – Utilizat de Ionuţ Moşteanu pe o poziţie ofensivă, a fost jucătorul care i-a dus pe argeşeni spre al doilea succes din ediţia curentă. A marcat un gol şi a pasat decisiv pentru reuşita lui Grecu.
Ronaldo Deaconu (Gaz Metan / 23 de ani) – A deschis drumul medieşenilor spre un succes mare, al doilea din istorie pe terenul clujenilor. A fost a treia reuşită în acest sezon pentru mijlocaşul de la Gaz Metan.
Florin Tănase (FCSB / 25 de ani) – Căpitanul roş-albaştrilor şi-a condus echipa spre un nou succes. A înscris pentru a 60-a oară în Liga 1, Chindia fiind a 24-a echipă care a primit cel puţin un gol de la actualul decar al bucureştenilor.
ATACANŢI
Nicolao Dumitru Cardoso (Gaz Metan / 29 de ani) – A marcat pentru a patra oară în ediţia curentă, două dintre goluri fiind izbutite în urma unor şuturi expediate din afara careului mare. Este un jucător cu o tehnică deosebită.
Raul Rusescu (Academica / 32 de ani) – Arată o formă fizică excelentă. Este un mare câştig pentru ilfoveni. A marcat pentru prima dată în acest sezon, reuşita sa fiind a 59-a în principala competiţie internă.
Vlad Morar (UTA Arad / 27 de ani) – A făcut cel mai bun meci din carieră în Liga 1. A marcat două goluri, dintre care unul direct din lovitură liberă, şi a oferit o pasă decisivă.
 

Recomandările redacției