utaant„Bătrâna Doamnă” încheie pe locul 4 ediția de campionat a ligii secunde (seria de Vest), unul sub așteptări, dar poate mai aproape de realitatea verii și iernii în Calea Aurel Vlaicu. „Cine spune că au fost condiții de promovare la UTA se înșeală. Să nu uităm că acest club a funcționat în acest sezon și înaintea venirii domnului Marțian, puțină lume își mai aduce aminte de problemele avute înainte de venirea dânsului la Arad. Asta nu înseamnă că nu ne doream și puteam mai mult și că unele meciuri le-am abordat cu o atitudine inexplicabil de proastă, însă, până la urmă, poate locul 4 reflectă mai bine posibilitățile noastre ca și club și echipă”, a precizat Adrian Falub.
Antrenorului arădenilor îi revine ingrata postură de a-l convinge pe Adrian Marțian că trebuie investit masiv într-un club ce-și dorește cu adevărat promovarea la finalul sezonului următor. Aici ar fi vorba despre jucători de valoare, dar și despre alte lucruri ce au lipsit în ultimul an la UTA: cel puțin un cantonament centralizat, vitaminizare și hrană corespunzătoare, condiții de refacere după efort, necesitatea angajării unui preparator fizic, dar mai ales promisiunea plății la timp a retribuțiilor față de angajații clubului. Dacă șeful „alb-roșiilor” va aproba acest plan atunci Falub va continua pe banca „textiliștilor”, altfel există și posibilitatea unui divorț dintre cele două părți.
În principiu, deciziile se vor lua săptămâna viitoare, când antrenorii și jucătorii se vor afla la treabă, în ciuda faptului că sezonul s-a încheiat pentru ei. Jucătorii își vor relua antrenamentele de luni și vor lua vacanță de abia joi sau vineri.

Recomandările redacției