voicumesImediat ce s-a auzit ultimul fluier al meciului cu Ineu, mai mulți fotbaliști ai UTA-ei au răbufnit. Din câte se pare, mai multe injurii au curs în direcția lor de-a lungul meciului, de la tribuna I. Mai vehemenți au fost Adrian Voicu, care a și sărit gardul și s-a îndreptat amenințător spre un vechi suporter „textilist” și Roberto Bodea, foarte colorat în limbaj. Cei doi au fost potoliți greu de managerul utist, Alexandru Meszar, coechipieri și de firma de pază. Spectatorii de la tribuna I au fost contrariați de gesturile celor doi fotbaliști, la care spre final li        s-a alăturat în vociferări și Cătălin Hlistei. Talentatul mijlocaș i-a și îndemnat să nu mai vină la meciuri dacă sunt nemulțumiți de prestația echipei favorite, iar unii susținători au și promis că nu vor mai călca pe stadion.
„Ne cerem scuze în numele clubului pentru incident, vom analiza ce s-a întâmplat și luni vom avea o poziție oficială”, a comentat Claudiu Drăgan, ofițerul de presă al roș-albilor. Discuția tuturor părților e programată în această dimineață, de la ora 10.
Probabil, ținându-se cont de sloganul clubului, „UTA – echipa tuturor arădenilor”, se vor elimina acele „elemente” ce alungă lumea de la stadion prin asemenea gesturi huliganice.

Recomandările redacției