voleiCererile de înscriere în ediţia 2013-2014 ale Cupei României şi Campionatelor Naţionale la categoriile A1, A2, Juniori, Cadeţi, Sperante si Minivolei vor fi trimise la F.R. Volei până la data de 31 mai, dată până la care se va face şi dovada achitării taxelor de înscriere.
UVVG ProVolei nu a mai aşteptat până în ultimul moment, astfel că, din toamnă, Aradul va avea reprezentanţi şi la seniori şi juniori.
„Vom merge în acest sezon în A2 şi în Campionatul Național de juniori. Ne pregătim intens în această perioadă pentru întrecerile de volei pe plajă. Săptămâna aceasta avem un prim turneu la Oradea, unul interlicee, la care ne vom prezenta cu câte trei echipe de fete şi alte trei de băieţi. Este şi o selecţie pentru loturile naţionale. Sper ca Adrian Matica şi Răzvan Motoc să fie selectaţi în urma acestui turneu. De asemenea, am depus proiecte la Primărie şi Consiliul Județean. Sper ca în urma rezultatelor noastre din ultimii ani, atât la volei în sală, cât mai ales la volei pe plajă, să primim sprijin din partea autorităţilor şi pentru sezonul următor”, a spus Radu Sabău, preşedinte UVVG ProVolei Arad.

Recomandările redacției