pensionariVârstnicii arădeni vor putea face credite în condiţii avantajoase. Cel puţin aşa promit reprezentanţii Ligii Judeţene a Pensionarilor care intenţionează să încheie un protocol cu o bancă.
Pensionarii arădeni se vor putea împrumuta de la bancă cu dobândă mică. Reprezentanţii Ligii Pensionarilor spun că vârstnicii vor avea carduri de nevoi personale, în baza unui par­te­neriat care va fi încheiat între asociaţie şi o bancă. „Vrem să îi sprijinim pe pensionari pentru ca aceştia să poată face credite în condiţii avantajoase. Vor putea face credite de până la de şapte ori pensia lor putând opta pentru carduri de nevoie personale. Vom încheia un protocol cu o bancă în acest sens“, a susţinut Costică Corodescu, preşedintele Ligii Judeţene a Pensionarilor Arad. Pensio­narii membri ai Ligii judeţene a Pensionarilor pot face şi împrumuturi în sistem de ajutor reciproc, prin CAR. Din acest an, şi dobânda pentru împru­muturile de la CAR a scăzut la maxim şase la sută.
Liga pune la dispoziţia vârstnicilor şi alte facilităţi. Aceştia pot avea acces la consultanţă juridică, prin intermediul unui cabinet de avocatură cu care LJP colaborează. De asemenea, pensionarii pot apela şi la un atelier de reparaţii electrocasnice.

Recomandările redacției