poliDupă o lungă perioadă în care partea sportivă a fost pusă mai departe de prim-plan, UTA reintră în atenția colegelor din seria B a ligii secunde. Așteptata revigorare arădeană e urmărită și de vecinii de la Timișoara, care vin în Calea Aurel Vlaicu în prima etapă din retur.
Cristian Boldea, atacantul care a înscris – chiar la debutul său în B – golul celor de pe Bega în întâlnirea din tur, s-a referit deja la ciocnirea ce marchează reluarea campionatului, programată pe 9 martie. „Va fi o luptă crâncenă pentru promovare, nimeni din frunte nu se va da la o parte. Tîrgu-Mureş a făcut transferuri, fiecare echipă va dori să promoveze. UTA? Fiecare meci este greu, în fotbal nu poate fi ghicit rezultatul de la început. Totuşi, arădenii au jucători de valoare. Au şi ei şanse de promovare în opinia mea. Va fi un meci şi de ambiție, se ştie rivalitatea dintre Timişoara şi Arad şi trebuie să dăm aceeaşi atenție ca şi celorlalte echipe”, a declarat Boldea în banatsport.ro.
La jumătatea sezonului, ACS Poli Timișoara ocupă locul al doilea, promovabil, cu 26 de puncte, la doar un „pas” în spatele liderului Corona Brașov. UTA a strâns 17 puncte și stă pe locul cinci.

Recomandările redacției