Ricky Martin este acuzat de incest chiar de nepotul său de doar 21 de ani. Tânărul a declarat că artistul a vrut să aibă o relație cu el și că i-a făcut avansuri. În cazul în care se găsesc dovezi, vedeta riscă peste 50 de ani de închisoare.

Cântăreţul a primit un ordin de restricţie ca urmare a unui incident de violenţă domestică în Puerto Rico la începutul acestei luni. Fratele său, Eric Martin, a spus că este vorba de nepotul său de doar 21 de ani, Dennis Yadiel.

Vedeta este acuzată că „a exercitat atacuri fizice şi psihologice” asupra lui Sanchez în timpul relaţiei lor de şapte luni. Cei doi și-ar fi spus adio în urmă cu două luni.

Un reprezentant al artistului a calificat acuzaţiile de abuz „complet false şi contrafăcute” într-o declaraţie transmisă revistei People la începutul acestei luni. Ricky urmează să meargă la tribunalul din Puerto Rico pe 21 iulie pentru procesul său.

Nepotul a depus un ordin de restricţie împotriva artistului pe 1 iulie și a declarat că „se teme pentru siguranţa lui”. Ricky Martin nu mai are dreptul să-l contacteze pe tânăr, care susține că a avut totuși o relație de câteva luni… cu unchiul său.

sursa: evz.ro

Recomandările redacției