Filmările pentru preselecţiile sezo­nului 11 din „Românii au talent” s-au încheiat, însă emisiunea de la PRO TV aduce multe noutăţi.
După ce Andi Moisescu (48 de ani) a aflat că are coronavirus, producătorii emisiunii l-au înlocuit la masa juriului cu Smiley (37 de ani), pe care l-au pus alături de Andra, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu.
Solistul, pe numele lui adevărat, Andrei Tiberiu Maria, şi-a făcut şi nişte codiţe din părul lui lung şi aşa va apărea în ultima parte a emisiunii.
În plus, au avut loc noi schimbări în emisiune, căci s-a renunţat la public, iar în spatele juraţilor există un panou cu leduri şi imagini pe nişte ecrane.
Totul s-a filmat în studiourile din Ştefăneşti, iar Smiley şi Pavel Bartoş (45 de ani) au ţinut să le mulţumească pe reţe­lele sociale celor 800 de concu­renţi care au tre­cut pe la preselecţii.
„Filmările de interior le-am terminat, cele de exteri­or abia în­cep”, au povestit cei doi pe Insta­story în timp ce fug prin ţară pentru a filma diverse filmuleţe în care promovează concurenţii şi oraşele din care fac parte.

Recomandările redacției