INNA i-a făcut o surpriză uriașă celei mai bune prietene și i-a dăruit mașina visurilor ei, un Fiat, customizată special pentru ea, roz, culoarea prefera­ta a Ancăi. Anca este cea mai bună prietenă a INNEI de aproape 15 ani, un om care i-a fost alături în turnee, iar acum este și make-up artistul ei.
„Anca este un om extraordinar, bun, cald, care mi-a fost mereu alături, așa că am decis ca una dintre zilele din casă să fie pink day, culoarea ei prefe­rată. Toți ne-am îmbrăcat în roz, iar ea a crezut că este complicele unei surprize pentru mine, când, de fapt, ea a fost cea surprinsă. A fost cu lacrimi de fericire și mă bucur că am putut să îi ofer cadou mașina visurilor ei… roz”, a spus INNA.
În playlistul primelor 16 episoade, INNA vorbește despre operații estetice, cade în piscina din curtea casei, face o plimbare cu skateboard-ul in Fierbinți, răspunde unor întrebări incomode, dar face și sesiuni muzicale. INNA are peste 6.2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile sunt traduse în engleză și spaniolă.

Recomandările redacției