Cântăreața britanică Adele a reuşit să slăbească şi în sfârşit s-au aflat secretele care au ajutat-o să scape de kilogramele în plus. La cei 31 de ani ai ei, artista, care are o avere de 190 de milioane de dolari, a făcut mari schimbări în viaţa sa.
În sfârşit s-au aflat secretele care au ajutat-o pe Adele să slăbească peste 50 de kilograme şi să aibă un trup de invidiat. Nu mai mănâncă dulciuri şi face exerciţii fizice pe rupte. După divorţul de Simon Konecki (45 de ani), de anul trecut, din aprilie, artista a început o dietă controversară numită The Sirtfood, care presupune un consum în majoritate numai de vegetale.
Acestea activează enzimele din corp şi reglează metabolismul, suprimând pofta de mâncare. În plus, a renunţat la carne şi la dulciuri. Regimul presupune un consum de maximum o mie de ca­lorii, zilnic. În principal, alimentele permise sunt fructe, nuci, rucola, ceapă şi ţelină. De asemenea, are voie să consume ciocolată neagră şi vin roşu şi bea foarte mult ceai, până la zece ceşti pe zi.
Înainte să intre la cură, în urmă cu şase luni, Adele cântărea între 95 și 100 de kilograme. Ea are o înălțime de 1,75 metri și a recunoscut în repetate rânduri că problemele cu greutatea au apărut încă din timpul liceului.

Recomandările redacției