Finala „Chefi la cuțite” a fost plină de tensiune, dar și de momente plăcute. Concurenții calificați în finală au dat tot ce au avut mai bun pentru a câștiga ma­rele premiu de 30.000 de euro, dar și titlul de cel mai bun bucătar al sezonului 7.
Doar chefii Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au luptat în marea finală, deoarece niciun concurent din echipa Florin Dumitrescu nu a reușit să se califice. Bătălia a fost dată între Alexandru Comerzan și cei doi membri ai echipei Sorin Bontea: Alex Popa și Bobby.
Cei trei și-au ales câțiva foști concu­renți și colegi de echipe pentru a-i ajuta în prepararea platoruilor finaliste. Odată formate echipele, aceștia au gătit la foc continuu timp de trei ore și jumătate, căci au pregătit un meniu întreg, format din aperitiv, fel principal și desert. Ca de obicei, la masa invitaților au stat oameni cu greutate în domeniul gastronomic, cei mai mari și cunoscuți bucătari ai țării.
La finalul emisiunii, a fost anunțat și câștigătorul: Alexandru Comerzan, membrul echipei lui Cătălin Scărlătescu. „Din punct de vedere profesional, a fost cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Eu sunt foarte mândru. Atâta muncă depusă, atâtea sacrificii, m-aș întoarce îna­poi”, a declarat Alexandru Comerzan.

Recomandările redacției