Anul 2019 nu a fost unul foarte bun pentru Britney Spears, dar vedeta a reuşit să treacă cu zâmbetul pe buze peste dificultăţile pe care le-a întâmpi­nat. Britney continuă să se lupte cu vorbele răutăcioase pe care le primeşte pe reţelele de socializare de la internauţi. Mai mult decât atât, ea crede că fotoreporterii îi modifică intenţionat imaginile pe care le surprind pentru a o face să pară grasă şi urâtă. Cu bune şi rele, Britney a avut un an plin, alături de iubitul său, antrenorul de fitness, Sam.
Totul pare să se desfăşoare în direcţia cea bună pentru diva pop care nu este străină scandalurilor, crizelor existenţiale şi abuzurilor. Divorţul de Kevin Federline a adus-o pe marginea prăpastiei, din punct de vedere emoţional, cariera i-a intrat într-un con de umbră, iar psihicul a început să îi joace feste. Toate acestea sunt însă istorie, căci Britney este mai hotărâtă ca oricând să dobândească controlul asupra propriei vieţi. Judecând după imaginile pe care le încarcă pe pagina personală de Insta­gram, ea are o ru­tină clară pe care o respectă cu sfinţenie.
Spor­tul nu lipseşte din programul zilnic, semn că artista nu mai doreşte să dobândească nici măcar un sin­gur kilogram în plus.

Recomandările redacției