Veşti bune în vreme de pandemie de la Sebastian Stan, actorul născut la Constanţa care s-a mutat la 12 ani la New York cu mama sa, reuşind ulterior să-şi construiască o carieră în industria americană de film.
Sebastian se află în discuţii pentru rolul rockerului Tommy Lee într-o mini­serie dedicată zbuciumatului cuplu pe care acesta l-a format cu Pamela Anderson. Producţia va cuprinde momentele frumoase, dar şi episoadele scanda­loase ale relaţiei lor.
Se anunţă, aşadar, o miniserie condimentată şi întrebarea este cine o va juca pe Pamela? Pentru acest rol este avută în vedere actriţa Lily James.
Printre producătorii miniseriei care va avea 8 episoade se numără şi Seth Rogen – însă Pamela şi Tommy nu sunt implicaţi în acest proiect.
Celebra blondă s-a căsătorit cu Tommy Lee în februarie 1995, la doar 96 de ore de la momentul la care îl cunoscuse. Din acest mariaj s-au născut fiii Brandon şi Dylan. În timpul tumultuosului lor mariaj, Lee a fost arestat şi condamnat la 6 luni de închisoare pentru violenţă domestică.

Recomandările redacției