Rapperul american Chris Brown, acuzat de viol de o tânără în vârstă de 24 de ani, a fost arestat la Paris, potrivit unei surse din poliţia franceză, infor­mează Reuters, preluat de Mediafax.
Dacă va fi găsit vinovat, Brown, în vârstă de 29 de ani, riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare, potrivit legislaţiei franceze. Fapta ar fi avut loc în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, într-un hotel de lux din Paris.
Artistul ar fi cunoscut-o pe presupusa victimă într-un club de noapte şi ar fi convins-o să îl însoţească în camera de hotel, împreună cu mai multe femei. Tânăra spune că a fost violată după ce a rămas singură cu rapperul. De ea ar fi abuzat şi un prieten al lui Chris Brown, precum şi garda de corp a rapperului.
Aceasta nu e prima dată când Chris Brown este acuzat de viol. În mai 2018, acesta a fost dat în judecată de o femeie care a spus că a fost violată de cântăreţ în februarie 2017.
Brown a avut în ultimii ani mai mul­te probleme cu justiţia. În 2009 a fost condamnat pentru că a bă­tut-o pe cân­tă­reaţa Rihanna, pe atunci iubita lui, cu puţin timp înainte de gala pre­miilor Grammy din acel an.
În 2016, a mai fost ares­tat pentru atac cu armă letală.

Recomandările redacției