Una dintre cele mei îndrăgite actriţe din serialul american „Dallas”, Victoria Principal, s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor. Acum, vedeta care a interpretat rolul celebrei Pamela Ewing lo­- cuieşte la o fermă şi e foarte activă pe reţelele sociale. Victoria Principal a fost rugată să revină în „Dallas”, dar a refu­zat să mai facă parte din distribuție.

BEVERLY HILLS, CA – FEBRUARY 7: Actress Victoria Principal attends the 44th Annual ICG Publicists Awards Luncheon on February 7, 2007 at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California. (Photo by Vince Bucci/Getty Images)

Victoria a interpretat-o pe Pamela Barnes Ewing în serialul „Dallas” timp de 9 ani, în perioada 1978 – 1987. Avea doar 27 de ani când a primit rolul, care i-a adus și un Glob de Aur în 1993.
În ultimii ani, Victoria Principal s-a retras la ferma ei din Arizona, unde îşi petrece timpul alături de anima­lele sale.
Viața amoroasă a Victoriei nu a fost tot timpul pe roze. În perioada 1978-1980, Pamela a fost mă­ritată cu actorul Christopher Skinner, după care, până în 1982, s-a iubit cu Andy Gibb, solist în trupa Bee Gees. În 1985, s-a căsătorit cu chi­rurgul plastician Harry Glassman, însă și de această dată a ajuns la divorț (n.r. în 2006). Anul trecut, actrița a fost surprinsă pe plajă, în Malibu, de mână cu Rick Osborn, de profesie cameraman. Click!

Recomandările redacției