Vedeta zilei: Cum arată Pamela din „Dallas” la 69 de ani!

0
808
"Dallas" Patrick Duffy, Victoria Principal 1982 1982, Image: 148756034, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, MPTV

Una dintre cele mei îndrăgite actriţe din serialul american „Dallas”, Victoria Principal, s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor. Acum, vedeta care a interpretat rolul celebrei Pamela Ewing lo­- cuieşte la o fermă şi e foarte activă pe reţelele sociale. Victoria Principal a fost rugată să revină în „Dallas”, dar a refu­zat să mai facă parte din distribuție.

BEVERLY HILLS, CA – FEBRUARY 7: Actress Victoria Principal attends the 44th Annual ICG Publicists Awards Luncheon on February 7, 2007 at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California. (Photo by Vince Bucci/Getty Images)

Victoria a interpretat-o pe Pamela Barnes Ewing în serialul „Dallas” timp de 9 ani, în perioada 1978 – 1987. Avea doar 27 de ani când a primit rolul, care i-a adus și un Glob de Aur în 1993.
În ultimii ani, Victoria Principal s-a retras la ferma ei din Arizona, unde îşi petrece timpul alături de anima­lele sale.
Viața amoroasă a Victoriei nu a fost tot timpul pe roze. În perioada 1978-1980, Pamela a fost mă­ritată cu actorul Christopher Skinner, după care, până în 1982, s-a iubit cu Andy Gibb, solist în trupa Bee Gees. În 1985, s-a căsătorit cu chi­rurgul plastician Harry Glassman, însă și de această dată a ajuns la divorț (n.r. în 2006). Anul trecut, actrița a fost surprinsă pe plajă, în Malibu, de mână cu Rick Osborn, de profesie cameraman. Click!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.