Daniela Crudu a sunat la 112, dumi­nică la 5:30 dimineaţa, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Fosta concurentă de la Asia Express a fost dusă la spital pentru îngrijiri după ce polițiștii au ajuns la fața locului.
„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Poliţiștii sosiţi la faţa locului au luat legătura cu persoana vătămată care şi-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliţia Capitalei, conform Mediafax.
Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi continuă cercetările pentru infracţiunile loviri şi alte violenţe.
Daniela a ajuns la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Universitar în jurul orei 7.00. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgen­țe i-au acordat rapid toate îngrijirile me­dicale și i-au făcut mai multe investigații. Vedeta are traumatism cranio-facial minor, entorsă de gleznă și minimă fractură de piramidă nazală.
În timp ce Daniela Crudu era la spital, niș­te apropiați ai vedetei s-au asigurat că bărbatul părăsește lo­cu­ința acesteia, conform unor surse citate de Spynews.

Recomandările redacției