O știre-bombă a venit vineri, 9 octom­brie, din zona divertismentului de televiziune. Mihai Petre nu mai face parte din proiectul „Românii au talent”, fiind înlocuit, din sezonul 11, cu Alexandra Dinu. Click! îți prezintă informații de culise des­pre această plecare grăbită și neașteptată. De ce a plecat Mihai Petre de la PRO TV, este întrebarea de pe buzele tuturor.
Pe 23 septembrie, Mihai Petre (41 de ani) și Pavel Bartoș se aflau în emisiunea lui Cătălin Măruță, promovând noul sezon al show-ului „Românii au talent”, cel cu numărul 11. Vineri, 9 octombrie, vine ca un trăsnet această informație oficială: „În noul sezon, renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echi­pa juriului. În locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului”.
Din ce ne-au declarat surse de încredere din anturajul vedetei reiese că celebrul coregraf nu ar mai avea nici o legătură cu postul: „Mihai Pe­tre e liber de contract. Nu are un alt proiect în PRO TV și nici nu se întrevede un altul momentan. Acum se obișnuiește și el cu această schimba- re, și-a canalizat ener­gia înspre fetițele lui și că­tre academia sa de dans, care func­țio­nea­ză la o capa­citate limitată, din cauza res­tricțiilor impuse de pan­- demie”.

Recomandările redacției