Juraţii de la „Vocea României” nu sunt atât de duri pe cât lasă impresia. De multe ori, la filmări, părinții îi vizitează pentru a-i susţine din culise şi a-i ajuta când au nevoie. Doar Horia Brenciu nu are parte de aşa ceva, căci şi-a pierdut ambii părinţi.
Mama lui Horia Brenciu a murit răpusă de cancer pe când el avea 11 ani. „Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară. E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Pe mine mă încarcă de fiecare dată când văd filme de dra­goste, când văd copii şi mame unii lângă alţii…”, a declarat Horia Brenciu pentru lizetaoprea.ro.
„După ce a murit mama, şi eu, şi tata a trebuit să ne dublăm sarcinile. Nu a trebuit să ne invite cineva: «Haideţi, spălaţi şi voi rufele?». Nu. Ne-am dat seama că noi trebuie să facem demersul acesta pentru că altfel nu puteam să trăim mai departe. Cred că de atunci am rămas cu chestia asta: când e vorba de muncă nu sunt sclifosit şi nu fac fiţe, dau drumul la acţiune. Nu am timp de lamentări”, a mai declarat el într-un interviu pentru life.ro.
În 2016 juratul şi-a pierdut şi tatăl.

Recomandările redacției