Deși la început a fost extrem de reținută în privința sarcinii sale, prefe­rând să țină „minunea” doar pentru fa­milie și apropiați, iată că de când i-a crescut burtica, parcă Ginei i-a mai crescut și curajul!
Gina Pistol a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini cu burtica la vedere, în rochii mulate, chiar dacă până acum fotografiile cu ea gravidă apăreau doar dacă paparazzi o surprindeau pe aceasta pe furiș, prin oraș.
Gina radiază de fericire încă de pri­ma oară de când a aflat că urmează să devină mamă, iar silueta cu burtică o prinde de minune. Nu știm exact câte kilograme a acumulat aceasta în sarcină, însă din pozele cu pricina am zis că deloc, dacă n-am știi mai bine cum funcționează întreg procesul.
Anul acesta, Gina Pistol și Smiley au renunțat la discreție și, după 3 ani de relație, au început să se afișeze și ca doi îndrăgostiți, nu doar ca simpli colegi de televiziune, la posturi rivale. Locuiesc împreună în vila din Cernica a lui Smiley, sunt simpatici, au milioane de fani pe rețelele sociale, iar viața lor de cuplu este urmărită cu interes.

Recomandările redacției