Vedeta zilei – Gina Pistol şi-a etalat burtica în rochii mulate

0
404

Deși la început a fost extrem de reținută în privința sarcinii sale, prefe­rând să țină „minunea” doar pentru fa­milie și apropiați, iată că de când i-a crescut burtica, parcă Ginei i-a mai crescut și curajul!
Gina Pistol a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini cu burtica la vedere, în rochii mulate, chiar dacă până acum fotografiile cu ea gravidă apăreau doar dacă paparazzi o surprindeau pe aceasta pe furiș, prin oraș.
Gina radiază de fericire încă de pri­ma oară de când a aflat că urmează să devină mamă, iar silueta cu burtică o prinde de minune. Nu știm exact câte kilograme a acumulat aceasta în sarcină, însă din pozele cu pricina am zis că deloc, dacă n-am știi mai bine cum funcționează întreg procesul.
Anul acesta, Gina Pistol și Smiley au renunțat la discreție și, după 3 ani de relație, au început să se afișeze și ca doi îndrăgostiți, nu doar ca simpli colegi de televiziune, la posturi rivale. Locuiesc împreună în vila din Cernica a lui Smiley, sunt simpatici, au milioane de fani pe rețelele sociale, iar viața lor de cuplu este urmărită cu interes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.