Kate Middleton (38 de ani) și un pensionar de 85 de ani din Yorkshire aflat în izolare, au format o legătură puternică, în timpul pandemiei.
Pensionarul a fost impresionat de gestul ducesei, care s-a oferit voluntară pentru Royal Voluntary Service, într-o perioadă în care el se afla cu psihicul la pământ, din cauza bolii și a supărărilor.
„Nici în visele mele nu am crezut vreodată că voi vorbi la telefon cu viitoarea regină a Angliei. Voi prețui conversațiile noastre pentru tot restul vieții mele. Aceste apeluri m-au ajutat pentru că mi-au oferit ceva de așteptat. Prima întrebare pe care am pus-o a fost: «Cum mă adresez ție?» Ea a spus: «Spune-mi Catherine». La trei zile după conversația noastră m-am trezit cu un colet: un aparat de făcut paste. Iar la două zile au venit și două kilograme de făină specială pentru aluatul pastelor, venit direct de la Palatul Buckingham. Pot să vă spun că este exact la fel de drăguță cum o vedeți la televi­zor. E o persoană foarte, foarte bună”, a mărturisit Len Gardner, potrivit The Sun.
Len, care are cancer de vezică urinară, a îngrijit-o până acum pe so­ția sa, Shir­ley, în vârstă de 84 de ani, care are Alzheimer.
Acum, Len Gardner speră să o întâlnească pe Kate Middleton față în față.

Recomandările redacției