A vrut să arate fostului soţ, Vincent Cassel, de 52 de ani, care s-a însurat cu un manechin de 21 de ani, că şi ea poate să-şi ia un bărbat mai tânăr! La 54 de ani, Monica Bellucci are iubit de doar 36 de ani.
Este îndrăgostită la nebunie de acesta şi a ţinut să facă anunţul că şi-a găsit sufletul pereche: „Nu mai sunt singură. Mi-am găsit perechea. Sper să meargă totul foarte bine”. Lefebvre a fost fotomodel şi în prezent este pro­prietarul unei galerii de artă. „Trăiesc un moment magnific în existenţa mea”, a mărturisit actriţa în revista „Voici”.
Monica nu şi-a mai găsit liniştea până acum, după ce a divorţat de Vincent Cassel, în august 2013. A suferit mult din cauza despărţirii lor, după 18 ani de relaţie. Însă nu a spus niciodată mo­tivul divorţului. „Nu trebuie să dai vina sistematic pe celălalt pentru demonii proprii. Ca să funcţioneze un cu­plu, nu trebuie să pui piedici liber­tăţii celuilalt. În dragoste, ca şi în prietenie, dezechilibrul apare când nu­mai unul din doi e gene­ros. Altfel re­laţia se rupe”, a mai spus actriţa.
Click

Recomandările redacției