Vedeta zilei – Meghan Markle și prințul Harry au pierdut al doilea copil, în vară

0
363
LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 08: (EDITORIAL USE ONLY) Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess Of Sussex lay a wreath at Los Angeles National Cemetery on Remembrance Sunday on November 8, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Lee Morgan/Handout via Getty Images)

Ducesa de Sussex, Meghan Markle (39 de ani), a dezvăluit că a făcut un avort spontan în luna iulie. Ea a vorbit despre tragedie într-un articol publicat în NEW YORK TIMES și despre faptul că pierderea copilului a făcut-o să simtă „o durere aproape insuportabilă”.
„Am simțit o crampă puternică. Am căzut pe podea cu el (Archie n.r) în bra­țe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, me­- lodia veselă era un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă. Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil în brațe, că îl pierd pe al doi­lea. Câteva ore mai târziu, eram într-un pat de spital, ținându-l de mâna pe soțul meu. Uitându-mă la pereții albi și reci, încercam să-mi imaginez cum ne putem vindeca după această pierdere”, a po­vestit Meghan Markle în NY TIMES.
Ducesa de Sussex a mărturisit că abia și-a revenit, după ce a suferit avortul spontan: „A pierde un copil înseamnă a purta mereu cu tine o durere aproape insuportabilă, experimentată de mulți, dar despre care puțini vorbesc.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.