Michelle Obama, fosta primă doamnă a Americii, și-a aniversat ziua de naș­tere. Cu această ocazie, a primit un me­saj emoționant din partea soțului ei, Barack Obama.
Fosta primă doamnă a SUA, Michelle Obama, care a primit de curând și titlul de „cea mai admirată femeie din lume” din partea americanilor, și-a sărbătorit ziua de naștere în data de 17 ianuarie 2020, împlinind vârsta de 56 de ani. Michelle are acest prefix însă doar în buletin, căci emană energie prin toți porii, exact ca la 20 de ani.
Acest lucru este observat, bineînțeles, și de soțul acesteia, fostul preșe­dinte Barack Obama, care nu scapă nicio ocazie pentru a-și arăta iubirea și stima ce i-o poartă partenerei sale.
Chiar dacă cuplul are în spate 27 de ani de mariaj, cei doi soți par să fie la fel de îndrăgostiți unul de celălalt, la fel ca în prima zi.
„În fiecare scenă, ești vedeta mea! La mulți ani, iubi­ta mea!”, e me­sajul transmis de Barack, care i-a înduioșat pe fanii fostului cu­plu prezidențial, care nu sunt deloc pu­țini la nu­-măr.

Recomandările redacției