Mihai Trăistariu s-a retras din concursul Eurovision 2019, după ce timp de mai mulți ani el a încercat să fie din nou reprezentantul României. Artistul a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a explicat motivul incredibil pentru care el a hotărât că nu mai vrea să interpreteze piesa «Baya» pe care o pregătise pentru concurs.

Mihai Trăistariu a concurat în 2006 la Eurovision, reprezentând România și obținând a patra poziție, un adevărat succes. Trăistariu își încearcă norocul la selecția națională a Eurovisionului în România de câțiva ani la rând, însă fără succes. Chiar și în acest an, Mihai și-a dorit să concureze, însă a șocat o țară întreagă atunci când și-a retras piesa din competiție. Motivul pentru care el a renunțat la competiție este organizarea și obiectivitatea juraților și a celor care se ocupă de selecția națională.
„M-am înscris anul acesta în preselecții cu piesa Baya, reușind trecerea în Semifinale. Pentru că, în acest moment, nu mai am încredere în obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision România, dată fiind situația neclară, din start, în ceea ce privește concurenții înscriși – cei care au trecut preselecțiile și cei care au fost favo­ri­zați ul­te­rior – am decis să mă retrag. Nu pot con­tinua un drum care prezintă mul­te «mistere»”, a scris cântărețul. Click

Recomandările redacției