Actorul american Shia LaBeouf este dat în judecată de fosta iubită, cântă­reaţa FKA Twigs. În vârstă de 32 de ani, ea susţine că a fost abuzată fizic şi psihic şi că actorul de 34 de ani i-a dat, inten­ţionat, o boală cu transmitere sexuală.
FKA Twigs, pe numele real Tahliah Debrett Barnett a avut o relaţie cu Shia LaBeouf pentru mai puţin de 12 luni, până în mai 2019. Ea a povestit, conform bbc.co.uk, că actorul a încercat chiar să o strângă de gât şi că i-a pus un pistol la cap în timp ce se aflau în maşină.
Mărturia depusă la dosar în procesul intentat lui LaBeouf arată că actorul era gelos mereu, violent şi posesiv şi că avea o listă de gesturi pe care Barnett trebuia să le facă pentru a-i arătat că îl iubeşte. El ar fi ameninţat-o chiar că face accident de maşină, când era la volan, dacă nu jură că îl iubeşte în acel moment.
Cântăreaţa engleză a mai declarat că Shia dormea cu pistoale, de teamă să nu fie atacat noaptea şi că i-a dat, intenţionat, o boală cu transmitere sexuală. FKA Twigs susţine, conform mărtu- riei de la dosar, că LaBeouf i-a recunoscut că are acea boală şi ar fi ascuns simptomele cu ajutorul machiajului.

Recomandările redacției