vedeteIndiferent de faimă, avere sau gradul de celebritate, unele vedete au murit în moduri care de care mai stupide. Deşi lumea şi-ar fi dorit să îi aibă în preajmă mult timp, soarta i-a răpit în moduri bizare şi prea devreme. Din păcate pentru mulţi dintre ei, modul în care au părăsit această lume nu a fost tocmai demn. Iată 4 vedete care au murit în mod stupid şi ciudat.
Elvis Presley
Regele, cum era supranumit Elvis Presley a fost atât de celebru încât merita să moară bogat, de bătrâneţe, în patul său. Dar soarta a decis altceva.

Elvis a murit pe 16 august 1977, la doar 42 de ani în timp ce stătea pe toaletă. Elvis a murit înecat cu propria vomă, din cauza unui amestec letal de medicamente antidepresive, calmante şi somnifere.

Harry Houdini

Cunoscut în lumea întreagă pentru felul în care înşela moartea cu trucurile sale de magie şi scamatoriile periculoase, Harry Houdini a murit stupid şi nedrept, de apendicită (de fapt, de peritonită, după ce apendicele infectat i-a explodat în corp).

Cum Harry Houdini a rămas în istorie drept cel mai mare magician al tuturor timpurilor, cu trucuri care ne ţin şi acum cu sufletul la gură, lumea se aştepta ca moartea lui să fie cauzată de o defecţiune la mecanismele pe care le folosea şi nu de ceva atât de banal ca o simplă apendicită netratată.

Dar tocmai rezistenţa la durere căpătată în timp ce se lupta să scape din diverse legături i-a adus sfârşitul. Houdini suferea de apendicită de câteva zile, dar fiind obişnuit cu durerea, a ignorat semnele propriului corp. Marele magician a murit după ce a ţinut mai multe spectacole în timp ce avea febră de peste 40 de grade.

Steve Irwin

Cunoscutul şi îndrăgitul Vânător de Crocodili a murit subit şi tragic pe 4 septembrie 2006 înţepat în piept de o pisică de mare. Irwin filma un nou episod din celebrul show cu animale chiar în mijlocul Marii Bariere de Corali când s-a întâmplat accidentul. Steve Irwin era cunoscut pentru curajul aproape nebun cu care se ocupa de animale periculoase ca şerpi, crocodili, tigri sau animale marine. Exact lipsa lui de teamă faţă de animalele periculoase l-a adus prea aproape de ţepii veninoşi ai pisicii de mare. Animalul se pare că s-a speriat şi l-a înţepat pe Irwin chiar în inimă, ucigându-l pe loc.

David Carradine

Actorul din Kill Bill a fost găsit mort într-un mod straniu, într-un dulap din Bangkok, Thailanda. Felul în care era spânzurat cadavrul i-a dus pe anchetatori cu gândul la practici sexuale sado-maso, iar rezultatul autopsiei a clarificat situaţia: autoasfixiere de natură erotică. După moartea suspectă a actorului, două dintre fostele sale iubiri au declarat presei că acesta avea plăceri mai puţin obişnuite în dormitor.

Sursa: Unica.ro 

Recomandările redacției