Verbiță a lansat, vineri seara, Noul  Duster în prezența unui public numeros.  Evenimentul a avut loc cu ocazia sărbătoririi celor 30 de ani de activitate.

Mihai Verbiță, Director General al Grupului Verbiță, a vorbit despre cei 30 de ani de activitate, despre cea care a înființat firma: soția sa și despre Noul Duster.

Sun două ocazii foarte speciale pentru mine. Lansarea Noului Duster și aniversarea a 30 de ani de la înființarea firmei Verbiță. Fiecare dintre aceste momente are o semnificație profundă pentru noi și suntem încântați să împărtășim cu dumneavoastră”, a declarat Mihai Verbiță.

După lansare cei care au dorit au putut să facă un test drive cu noul model. Atmosfera a fost întreținută de DANIEL’S BROTHERS.

Descoperă Noul Duster – Aventura Începe Aici

Explorați orice drum cu noul Duster, perfect adaptat pentru viața de zi cu zi și provocările afacerii dumneavoastră. Cu un design robust și elegant, acest SUV este pregătit să vă însoțească atât în călătoriile urbane, cât și în escapadele off-road”, mai declară reprezentanții Verbiță.

Pentru persoane fizice: Noul Duster  oferă spațiu, confort și tehnologie avansată, transformând fiecare călătorie într-o experiență de neuitat. Fie că e vorba de un drum spre serviciu sau o escapadă de weekend, Duster este companionul ideal pentru orice aventură.

Pentru companii: Eficiența și durabilitatea lui Duster vă ajută să reduceți costurile operaționale, oferind în același timp un confort de neegalat pentru angajați. Ideal pentru flote, Duster se adaptează nevoilor afacerii dumneavoastră, oferind fiabilitate și versatilitate pe orice teren.

Vizitați  showroom-ul din Arad, Calea A. Vlaicu nr. 282, pentru a experimenta noul Duster și a descoperi ofertele  speciale pentru persoane fizice și juridice.

Date tehnice

Noul Duster continuă povestea de succes a unui model care a devenit o referință pe piață și o adevărată emblemă a mărcii Dacia și a valorilor sale: Robustă și Outdoor, Esențială și Cool, Eco-Smart. Lansat în 2010, reînnoit pentru prima oară în 2017, Duster s-a impus prin modul atipic de abordare a segmentului SUV. Încă din primul an de comercializare, Duster s-a aflat constant în fruntea clasamentului celor mai vândute modele SUV de pe piața din România, indiferent de segment.

Noul Duster este primul vehicul echipat cu motorul pe benzină TCe 130, oferind clienților un prim nivel de electrificare, cu sistem mild hybrid de 48V. Motorizarea este disponibilă cu cutia de viteze manuală cu 6 trepte pentru versiunile 4X2 și 4X4 și combină un motor pe benzină de nouă generație, cu 3 cilindri, de 1,2 litri, turbo, cu un sistem mild hybrid de 48V. Astfel, motorizarea TCe 130 permite diminuarea consumului mediu și a emisiilor de CO2 cu aproximativ 10%*.

Adoptată de Dacia la începutul anului 2023 pe modelul Jogger, motorizarea HYBRID 140 este de acum disponibilă și pe noul Duster, cu o cutie de viteze automată cuplată la o cutie de viteze fără ambreiaj. Noul Duster HYBRID 140 poate fi condus în modul electric până la 80% din timpul de rulare în oraș, reducând consumul de combustibil cu până la 40% în ciclu urban, comparativ cu un motor termic echivalent în ciclu urban, bazat pe obiceiurile de conducere similare.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției