Obișnuită cu o altă medie de puncte în primele șase runde, Crișul Chișineu-Criș e într-un moment complicat al turului. La Cermei, „alb-albaștrii” au pierdut cel de-al doilea meci al stagiunii, luând pentru prima oară în acest sezon două goluri înainte de pauză. De altfel, acele două reușite au fost decisive pentru destinația punctelor și cel de-al șaptelea gol stagional al juniorului Ianc a contat doar pentru statistică.
Dar, nu e timp pentru a căuta vinovați, căci, sâmbătă, la Chișineu-Criș ajunge CNS Cetate Deva, o formație ce nu a început prea bine campionatul, dar are fotbaliști care pot face oricând diferența. Asupra acestui aspect a atras atenția și Adrian Abrudean. „Sper ca înfrângerea de la Cermei să ne trezească orgoliul. Întâlnim o formație cu o oarecare tradiție, ce are câțiva jucători de calitate în special pe faza ofensivă, ca Voinea sau Robert Cristian. Însă, au și puncte slabe de care vrem să profităm. Din păcate, nu i-am putut vedea pe viu, dar m-am informat în special de la Radu (n.a. Anca), Deva jucând la Cermei exact la ora la care noi o întâlneam pe Galda. Sperăm să-i putem alinia din primul minut și pe Pavel sau Modan, jucători care ne-au lipsit în ultima perioadă, iar Alin Mihai ar putea prinde și el măcar un loc pe bancă”, spune antrenorul nou-promovatei arădene.
Până la finalul turului, Crișul mai întâlnește doar echipe aflate sub ea în clasament, dar „Știli” atrage atenția. „Programul e accesibil doar dacă știm să rămânem concentrați și modești și să ne sacrificăm pe teren pentru puncte. În plus, pe baza muncii depuse de la începutul sezonului, grupul unit pe care îl avem la Chișineu -Criș ar trebui să facă și el dife­rența în următoarele etape. Dar, o luăm pas cu pas, iar singurul obiectiv pe care-l avem în această săptămână e o victorie cu Deva”, a adăugat Abrudean.
Confruntarea dintre Crișul și teamul pregătit de Ioan Petcu are loc sâmbătă, de la ora 14, pe arena din Chișineu Criș, prețul unui bilet de intrare fiind de 5 lei. Până acum, doar Cugirul și Lipova, formații cu pretenții de promovare în Liga 2-a au reușit să plece cu puncte de pe terenul „alb-albaștrilor”, însă doar câte unul de bucată.
Formații probabile:
Crișul: Dagău – Pavel, Al. Gligor, Siminic – Maghici, Ianc, Gâlcă, Lezeu – Piț, Modan, Budur.
Deva: Raț – Mirică, Șoit, Radak, Kelemen – Boldea, Capotă – Fetița, R. Cristian, Teodorescu – Voinea.

Recomandările redacției