Național Sebiș s-a impus la limi­tă, doar cu 1-0, contra celor de la Millenium Giarmata, după o partidă în care elevii lui Călin Cojocaru au ratat din toate pozițiile și au înscris golul izbăvitor doar în minutul 76.
Chiar din primele 15 minute, echipa de pe Crișul Alb a irosit trei ocazii enorme din poziții foarte bune, ghanezul Ankomah ratând inex­plicabil de două ori în decurs de un minut. Căpitanul Marco Enciu a trimis și el peste poartă din interiorul careului pe final de repriză, iar scorul pauzei a fost 0-0.
Nici actul secund nu a început mai bine pentru sebișeni: Ankomah a tras agonizant peste poarta oas­pe­ților din 7 metri, iar mai apoi Sza­bolcs Szekely a lovit bara dintr-o lovitură liberă. Ratările sebișenilor le-au dat o oarecare încredere celor de la Giarmata, care au avut și ei o primă ocazie în minutul 57 prin Ochea, care a tras însă în plasa laterală.
Deschiderea de scor a venit în minutul 76: Petculescu a centrat perfect, iar Szekely a trimis cu capul lângă bară. Pe final, timișenii au arun­cat totul înspre poarta sebișeană, portarul Narița fiind în careu la mai multe faze fixe. Fără izbândă însă și cele trei puncte au rămas la Sebiș, echipă care urcă pe locul patru.
Weekend-ul viitor, „alb-albaștrii” se deplasează la Alba Iulia pentru duelul cu Unirea, care se va disputa vineri de la ora 15.
Formații:
Național Sebiș: Gakos – Goşa, Ciochină, Dumitrache – Susan, Pintea, Petculescu (Mărgărit 80), Cl. Vereș – Ankomah – Szekely (Pîslaru 85), Enciu.
Millenium Giarmata: Narița – Cochințu, Gavruţă, Covăsală, Sporin – Stupu, Ferţu (Ciubotariu 85) – Ochea, M. Călin (Gînju 63), Popan (Damian 54) – Beloescu.
Arbitri: Norbert Kemenes, Daniel Lar, Csaba Antal
Observatori: Lucian Glogovi­ceanu, Constantin Semen.

Recomandările redacției