Victorie de prestigiu a rugbiștilor arădeni în fața celor de la RC Grivița

0
264

CS UAV Arad a obținut ieri o victorie puțin scontată de specialiști în fața bucureștenilor de la RC Grivița. Adversarii nu doar că reprezintă una dintre cele mai galonate cluburi de rugby din țara noastră dar și aveau înaintea partidei nu mai puțin de 15 puncte avans în clasament. Ambiția și dăruirea sportivilor conduși de Marian Grindei a suplinit acest deficit la fel cum a ajutat substanțial și prezența în teren a noilor transferuri efectuate în această săptămână de către clubul arădean, neozeelandezii William Moala și Jack Umaga.

Scorul final a fost de 17-13. Jucătorii noștri au contabilizat la final două eseuri (ambele transformate) și o lovitură de pedeapsă în timp ce oaspeții au reușit două lovituri de pedeapsă însă doar un eseu (transformat). Eserurile au fost reușite de echipa noastră prin Alexandru Iștoc iar George Szucs a fost responsabil cu transformările și lovitura de pedeapsă.

În urma acestei victorii, CS UAV Arad ocupă locul 7 în clasamentul Diviziei Naționale, cu 14 puncte acumulate după 11 partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.