Victorie de zile mari pentru UTA│Arădenii au câștigat 3 – 0 contra celor de la Clinceni

0
440

UTA și Academica Clinceni s-au întâlnit joi de la ora 13:30 pe terenul din Ilfov pentru a disputa un meci din etapa cu numărul 21 din Liga I.

Înaintea meciului dintre UTA și Academica Clinceni, ilfovenii se situau pe locul al cincilea în Liga 1, cu 30 de puncte, în timp ce UTA Arad e pe locul 11, cu 24 de puncte.

În prima repriză arădenii s-au comportat exemplar. După numai 20 de secunde atacantul echipei arădene, Liviu Antal a reușit să fructifice o pasă făcută de către Vorobjovas. Antal a reușit să marcheze primul gol alături de UTA și totodată, cel mai rapid gol din acest sezon. Arădenii au contrat excelent și au avut ocazii bune, pe final de repriză ilfovenii au atacat cu toată puterea poarta lui Iacob, însă acesta a reușit să scoată fiecare șut tras pe poartă. Prima repriză de de pe terenul celor de la Academica Clinceni s-a terminat în favoarea oaspeților cu scorul de 1 – 0.

În cea de a doua repriză arădenii au arătat că au inimă de luptători, iar tânărul utist Denis Rusu a făcut o fază excelentă și a reușit să marcheze după numai patru minute de la începerea reprizei secunde. Nici ilfovenii nu s-au lăsat și au tras extrem de tare pentru a marca măcar un gol, însă defensiva arădeană a respins de fiecare dată. Roger Jr. a făcut și el o fază frumoasă după ce a reușit să marcheze cu stângul în minutul 74. Balint a avut la dispoziție aproape tot lotul, iar arădenii au arătat că știu să se impună, cu toate că echipa lui Ilie Poenaru a atacat cu fiecare ocazie.

Așadar, la sfârșitul celor două reprize tabela celor de la Clinceni a arătat scorul de 3 – 0 în favoarea oaspeților. UTA a reușit din nou să se impună în deplasare. Următorul meci al echipei arădene este programat duminică, pe arena „Francisc Neuman“ de la ora 13:30.

Formații oficiale:

Clinceni: Vâlceanu – Dobrescu, Patriche, Jutric, Fl. Achim – R. Andronic, Moulin, Ventura, A. Popa – D. Morar, Chunchukov. Rezerve: Ureche – Gardoş, Pashov, Chandarov, Rusescu, Markovic, Pîrvulescu, Cebotaru, Toshev. Antrenor: Ilie Poenaru

 

UTA: Iacob – Tomozei, Erico, Benga, Shlyakov – D. Rusu, Vorobjovas, Roșu, Oroian – Antal, Roger jr. Rezerve: Balauru – Ilie, Melinte, Roumpoulakou, Albu, Isac, Miculescu, Hora, Buhăcianu, C. Rus. Antrenor: Laszlo Balint

Arbitri: Horia Mladinovici – Andrei Constantinescu și Cosmin Vatamanu (toți din București). Rezervă: Sorin Costreie (Buftea)

Observator FRF: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.