vingaNeînvinsă de când a fost preluată de tandemul Cornel Nădăban – Călin Mariș, trupa din Vinga a reușit, duminică, succesul care o urcă în Top 3 din prima seriei a Ligii a V-a.
Băieții din Vinga au început bine și păreau să fi rezolvat totul după jumătate de oră. Tehnicul Luncan a regizat primul gol după ce a croșetat pe partea dreaptă și a centrat pentru reluarea perfectă cu capul din 6 metri a lui Topac (19), apoi Radu a ridicat scorul la 2-0 după o acțiune de fotbalist adevărat (30).
Vizitatorii, conduși de Lucian Constîncianu și Marius Ilia, n-au dezarmat. În minutul 50, Lipitor a relansat meciul, iar în minutul 72 nou-intratul Simion i-a taxat pe vingani, egalând.
Spre final, s-a jucat pe contre, cu ambele părți irosind câteva ocazii bune.
Radu a devenit eroul meciului pentru gazde în prelungiri, când l-a învins pe goalkeeper-ul Forestei din 7 metri, reluând imparabil o centrare sosită din dreapta. S-a încheiat 3-2, iar Vinga a ajuns pe podium și intră în cărți pentru promovare!
Vinga: Lingurar – Varga, Zlătar, Diaconu, Halasz, Drăgulescu, Farcaș, Bozga, Luncan, Topac, Radu. Pe bancă: Negru, Nicușor, Coste, Negrei, Colompar, Mara.
Sp. German: A. Scerban – Bodrogan, Curtuiuș, Beserman, Lipitor, R. Scerban, Olaru, Păcurar, Maghiar, Braic, Buzatu. Pe bancă: Simion, Socaciu, Constîncianu.
Arbitri: Romulus Tănăsescu – Dan Haynecz, Cosmin Lauko.
Observatori: Nicușor Forton, Mihai Jivan.

Recomandările redacției