Gloria Lunca Teuz Cermei a fost primul adversar al UTA-ei în amicalele din această săptămână, iar echipa lui Mircea Rednic a trecut cu 4-1 de formația arădeană care va evolua și în noul sezon de Liga a III-a. Partida s-a disputat pe „Banatul” din Sânnicolau Mic.

Deschiderea scorului a venit în minutul 18, când Lazăr și-a înscris în proprie poartă. Până la pauză, tabela arăta 3-0, după o „dublă” a slovacului Fabry. Mai întâi, „decarul” a trimis un șut plasat, lângă bară, iar apoi a transformat un penalty obținut de Mustacă. 4-0 s-a făcut în minutul 79: Rodrigues a combinat cu Pop şi i-a pasat lui Mihai în fața porții, iar mijlocașul a înscris. În fine, Ghiuruțan a reușit să marcheze golul de onoare al Cermeiului pe final, cu un șut din 7 metri. Danezul Holst a jucat 60 de minute în primul său meci disputat în tricoul „Bătrânei Doamne”.

Pentru formația pregătită de Mircea Rednic urmează un nou amical, peste două zile, tot la Sânnicolau Mic, împotriva celor de la Avântul Periam.

Formații:

UTA (prima repriză): Kucher – Roganovic, Carp, Markov, Dumitrașcu – Holst, Marku – Stahl, Fabry, Mustacă – Cooper

UTA (repriza a doua): Kucher – Rodrigues, Iurasciuc, Benga, Abeid – Freitas, Holst (Vâlcu 60) – R. Pop, C. Mihai, Stahl (Negoescu 60) – Kyrychenko

Cermei (prima repriză): Sas – Wilfred, Siminiceanu, Lazăr, Botaș – Pit, Vasilcin – Gruiescu, Perenyi, Andrieş – Țurcanu

Cermei (repriza a doua): Rădulescu – Cl. Ban, Siminiceanu, Lazăr, Șiel – Wilfred, Hațegan – Mateucă, Vasilcin, Bunea – Grigore. Au mai jucat: Stamorean, Pavel, Bulzan, Iancu, Ghiuruțan

Arbitri: Sorin Saladea – Cristian Căsuț, Alina Mihoc

FOTO: UTA Arad

  • Cartonașul rosu spune:

    UTA mai are nevoie de trei jucători de viteză,să poată juca mai mult pe contra atac. Câte unul în fiecare compartiment. Altfel vor fi presați în careu (sau jumătatea proprie) de multe echipe.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției