kovaluc1Adrian Marțian pare tot mai hotărât să păstreze foarte puțini fotbaliști din actualul lot și pentru la anul. Cap de listă ar fi Nenad Kovacevic, valorosul fotbalist al celor de la Steaua Roșie și Lens. În cele patru partide în care a evoluat pentru UTA, mijlocașul de 32 de ani a demonstrat că are valoare și caracter, însă rămâne de văzut dacă sârbul va accepta noile condiții salariale pentru un contract pe termen mai lung.
Într-adevăr, chiar și la înfrângerile de la Drăgășani și CSM Râmnicu Vâlcea, Kovacevic a fost utistul care a sărit în evidență pe „dreptunghiul verde”. Mai mult, din informațiile noastre, experimentatul fotbalist a avut o discuție mai aprinsă cu compatriotul său Zoran Supic (cu o prestație foarte slabă) în pauza partidei din Zăvoi. „Nu știu exact ce au vorbit, fiindcă nu înțeleg limba lor. Da, Nenad nici măcar nu trebuie să vorbească prea mult în vestiar. Prin atitudinea lui, Kovacevic a vorbit de fiecare dată pe teren. E responsabil și ar vrea să facă tot timpul mai mult. Dar, toate astea fac parte din caracterul său format la cluburile importante pe unde a evoluat. Lucrurile astea vin de la sine în cazul său”, a precizat antrenorul „textiliștilor”.
Dacă la un moment dat Laso era privit ca o „piesă” indispensabilă pentru „Bătrâna Doamnă” și în campionatele ce urmează, se pare că Nenad Kovacevic i-a luat acum fața argentinianului. Acesta este tot mai criticat de Adrian Marțian, care ar dori o implicare mai multă din partea celui mai bun marcator utist în acest sezon.

Recomandările redacției