Echipele UTA-ei au pierdut pe linie în Liga Elitelor (1-4 – Under 19 și 0-8 – Under 17, cu CFR Cluj, respectiv 1-2 – Under 15, cu ASU Poli), iar Atletico 2005 a trebuit să se recunoască și ea învinsă la Oradea. Tot în orașul de pe Crișul Repede, însă, Viitorul a salvat cu un punct onoarea formațiilor arădene, în cadrul seriei a 12-a a Ligii Elitelor Under 15.
Viitorul și-a luat măsuri pentru Gânte, valorosul atacant al celor de la CAO Oradea, care etapa trecută înscrisese 5 goluri, la Arad, contra celor de la Atletico și în cele din urmă a scos un rezultat pozitiv pe „Municipalul” orădean. Gazdele au deschis scorul din penalty, dar Melniciuc a egalat chiar înainte de pauză, scorul de 1-1 păstrându-se până la final.
Cu 5 puncte acumulate, Viitorul e pe locul 3 în seria a 13-a, dar cu un succes în ultima rundă înainte de vacanță, contra celor de la Viitorul Oradea, poate ierna cel puțin pe poziția secundă. „Anulându-l destul de bine pe atacantul central al orădenilor, dar și al echip­ei naționale, am reușit să rămânem în joc până la final și chiar să trecem pe lângă victorie. Am ratat câteva contraatacuri importante, în special prin Rotar în prima parte, însă și în repriza secundă am avut ocazii importante. Cert este că am făcut un meci bun, cel puțin la nivelul echipei din Oradea, îi felicit pe băieți”, ne-a mărturisit Dinu Maghici.
Antrenorul Viitorului a contat pe: Deac – Tomuț, Clipotă, Pop, Bara-ghin – Borhan, Adamcsik, Vărădean (Catanzariti), Rotar – Hrimcescu (Blicking), Melniciuc.

Recomandările redacției