almasAndezitul Vârfurile a abandonat în tur, iar CS Moneasa și Crișul II Chișineu-Criș n-aveau să se mai regăsească nici ele pe terenuri în primăvara lui 2013. Joi seară, din seria B a ligii a cincea s-a mai consemnat o plecare. Viitorul Almaș a jucat, duminica trecută, acasă cu Olimpia Bocsig meciul care avea să fie ultimul din stagiunea 2012-2013 a localității celebre în țară pentru că încă păstrează tradiția oinei.
Site-ul oficial al AJF Arad notează că totul s-a oprit în minutul 67, la scorul de 1-0 pentru oaspeți, moment în care „arbitrii au fost loviți de patru jucători ai echipei Viitorul Almaș”.
Brigada confruntării i-a cuprins pe Sebastian Cojocariu, Denis Drâmbe și Andrei Pâslaru, iar Petre Mihuța și Bodnăraș Bizău au fost observatori.
Comisia de Disciplină i-a atribuit victoria cu 3-0 echipei din Bocsig, sancționând Almașul cu două etape de suspendare a terenului, plus trei luni pentru președintele Teodor Avram, plus 600 de lei aferenți cumu­lului de pedepse.
În același timp însă, cei din Almaș au depus cerere de retragere, iar forul condus de Flavius Domide n-a avut de ales decât să o avizeze. Adversarele de până la sfârșit ale Viitorului vor câștiga cu 3-0 ce mai e de jucat.

Recomandările redacției